تریاک و کلونازپام (ج)


مصرف همزمان تریاک و کلونازپام چه عوارضی دارد؟ کلونازپام یکی از انواع داروهای آرام بخش- خواب آور است که در درمان مشکلات مختلف نظیر بی خوابی، اضطراب زیاد و افسردگی دو قطبی به کار گرفته می‌شود. این دارو با برخی داروها و مواد مخدر تداخل داشته و می‌تواند منجر به بروز عوارض جدی شود. اگر دچار اعتیاد به تریاک هستید باید قبل از مصرف هرگونه دارو از جمله کلونازپام، این موضوع را با متخصص در میان بگذارید. در ادامه به توضیحات بیشتری در این باره پرداخته‌ایم پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علائم اعتیاد به تریاک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تریاک و کلونازپام می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید : اعتیاد به چند ماده

مصرف همزمان تریاک و کلونازپام | کلونازپام چیست؟

قرص کلونازپام یکی از داروهای آرام بخش- خواب آور است که در طبقه بندی داروها در دسته بنزودیازپین‌ها قرار می‌گیرد. این دارو توسط روان پزشکان در شرایط مختلفی تجویز می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به اختلالات اضطرابی، مشکلات خواب، صرع و افسردگی دو قطبی اشاره کرد. این دارو با طیف وسیعی از داروها از جمله داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای، آنتی سایکوتیک‌ها، هیستامین‌ها، نوشیدنی‌های الکلی و داروهای مسکن تداخل دارد.

با توجه به تداخل تریاک و کلونازپام با مسکن‌ها که از مشتقات مورفین محسوب می‌شوند، می‌توان گفت این دارو با مواد مخدر افیونی نظیر تریاک نیز تداخل دارد و مصرف همزمان این دارو با آن می‌تواند به بروز عوارض جدی نظیر کاهش هشیاری، مرگ و اغما بیانجامد. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.

تریاک چیست؟

تریاک یکی از مواد مخدر صنعتی بوده که از گیاه خشخاش تولید می‌شود. امروزه بسیاری از افراد به این ماده اعتیاد داشته و عوارض ناشی از آن رنج می‌برند. رنگ آن قهوه ای تیره بوده و به روش های مختلفی نیز مصرف می‌شود. معمولا در هنگام ترک این ماده روش های مختلفی پیشنهاد می‌شود؛ اما بهتر است در این زمینه حتما از یک متخصص کمک بگیرید. در برخی از موارد افراد در حین ترک دست به روش های خودسرانه ای مانند مصرف برخی از دارو ها می‌زنند که کلونازپام نیز یکی از آنهاست. اما مصرف ترک و کلونازپام بسیار خطرناک بوده و برای افراد عوارض شدیدی ایجاد می‌کند.

عوارض مصرف همزمان تریاک و کلونازپام

مصرف هم زمان تریاک و کلونازپام می‌تواند خطرناک باشد و منجر به عوارض برگشت ناپذیری شود. از جمله مشکلاتی که در پی تداخل کلونازپام و تریاک ایجاد می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مصرف تریاک و کلونازپام | تشدید عوارض جانبی کلونازپام

تریاک و کلونازپام هردو می‌توانند عوارض جانبی مشابهی را ایجاد کنند. در صورت مصرف این مواد در کنار هم این عوارض دو چندان خواهند شد. از جمله رایج‌ترین علائمی که در این شرایط تجربه می‌شوند باید به حالت تهوع، استفراغ، سرگیجه، یبوست و خشکی دهان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید : اعتیاد چیست

تضعیف مضاعف دستگاه عصبی مرکزی

تریاک و کلونازپام هر دو عملکرد سیستم عصبی مرکزی انسان را کند می‌کنند. در نتیجه مصرف همزمان آن‌ها می‌توان به تضعیف مضاعف سیستم عصبی مرکزی بیانجامد. در این وضعیت کند شدن ریتم تنفس، کاهش ضربان قلب، کاهش سطح هوشیاری، اغما و مرگ ممکن است اتفاق بیافتد. در صورتی که تریاک وکلونازپام را با هم مصرف کرده‌اید و هرگونه علامتی از کاهش هوشیاری را مشاهده می‌کنید سریعا به اورژانس مراجعه نمایید. (برای آشنایی با فواید تریاک کلیک کنید).

دپرسیون تنفسی | تریاک کلونازپام

مصرف همزمان تریاک و کلونازپام می‌تواند با ایجاد تضعیف مضاعف سیستم عصبی مرکزی به دپرسیون تنفسی بیانجامد. در این شرایط اکسیژن کافی در اختیار اندام‌های بدن قرار نمی‌گیرد و به همین خاطر کاهش هشیاری، اغما و مرگ در پی آن روی خواهد داد.

بیشتر بخوانید : ترک تریاک

هشدارهایی در مورد مصرف تریاک و کلونازپام

بعد از مصرف تریاک و کلونازپام به طور همزمان، افراد باید  سریعا به متخصص مراجعه کنند. همچنین بعد از انجام اینکار از انجام کارهایی که به دقت نیاز دارند نیز بپرهیزند. این ترکیب فعالیت های شناختی را مختل کرده و بعد از مدت کوتاهی فرد را به طور کامل دچار مسمومیت می‌کنند. به طور کلی چه برای ترک تریاک و چه در مورد مصرف کلونازپام به تنهایی بهتر است در ابتدا با متخصص مشورت کنید.

سخن آخر

با توجه به عوارض گفته شده در مورد مصرف همزمان تریاک وکلونازپام بسیار اهمیت دارد که در صورت سوء مصرف آن‌ها هرچه زودتر فرایند ترک را آغاز نمایید. البته در این مسیر لازم است حتما با یک مشاور ترک اعتیاد در ارتباط باشید. چراکه کنار گذاشتن ناگهانی دارو یا قطع ناگهانی مصرف تریاک می‌تواند به علائم محرومیت شدیدی بیانجامد.

از جمله این علائم باید به دردهای عضلانی، آبریزش بینی، حالت تهوع، اسهال و استفراغ اشاره کرد. متخصص با در نظر گرفتن شرایط روانی و جسمانی شما تلاش می‌کند تا برنامه مناسبی جهت ترک اعتیاد در اختیارتان قرار دهد. خوشبختانه امروزه روش‌های نوینی برای ترک اعتیاد ابداع شده است. از جمله این روش‌ها می‌توان به درمان‌های دارویی، روان درمانی، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تریاک و کلونازپام می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *