جدا خوابیدن زن و شوهر (ج)


جدا خوابیدن زن و شوهر موضوعی است که می‌تواند با دلایل مختلفی مانند مشکلات ارتباطی و عاطفی میان زوجین، اختلالات خواب به‌ویژه خروپف کردن همسر یا حتی نگه‌داری از کودکان اتفاق بیفتد. با توجه به دلایل جدا خوابیدن و مدت زمان حل آن، این مسئله می‌تواند موقت یا دائم باشد. اگرچه برخی اوقات جدا خوابیدن از همسر حتی می‌تواند به سلامت ارتباط شما کمک کند اما بااین‌حال اکثر روانشناسان معتقدند که پیامدهای منفی این موضوع بیشتر از اتفاقات مثبتی است که به دنبال آن ایجاد می‌شود. با شناسایی دلایل جدا خوابیدن و کمک گرفتن از یک فرد متخصص، می‌توانید این مساله را برطرف سازید و یا در جهت کاهش مشکلات ناشی از آن گام بردارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جدا خوابیدن زن و شوهر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

جدا خوابیدن زن و شوهر و دلایل آن

اگرچه بسیاری از زوجین به بهداشت اتاق‌خواب و ارتباط جسمی و جنسی خود توجه بسیاری دارند اما بااین‌حال برخی دیگر از همسران نیز بنا به دلایلی محل خواب خود را از همسرشان جدا می‌کنند. جدا خوابیدن زن و شوهر می‌تواند با توافق و رضایت هر دو طرف اتفاق بیفتد و یا یکی از آن‌ها بدون توجه به نیازها و خواسته طرف مقابل دراین‌باره تصمیم بگیرد. درعین‌حال برخی زوجین نیز به دلیل اختلالات خواب یکی از آن‌ها همچون صحبت کردن در خواب یا خروپف و یا حتی نگهداری از فرزند بیمار خود برخلاف میلشان به این جدایی تن می‌دهند. زایمان نیز یکی دیگر از دلایلی است باعث این موضوع می‌شود. با اینکه افراد باید در این مورد نکاتی را رعایت بکنند. اما می‌توانند با مشورت پزشک به نیازهای خود و همسر نیز پاسخ دهند.

در شرایطی که هر دو طرف و یا یکی از آن‌ها با جدا کردن محل خواب موافق نباشد، باید به فکر راه چاره‌ای برای بازگرداندن شرایط به وضعیت نخست و یا استفاده از راهکارهایی برای جلوگیری از آسیب دیدن ارتباط عاطفی و جنسی زوجین بود. کمک گرفتن از مشاورین خانواده در این شرایط می‌تواند تا حد زیادی شما را با راهکارهای لازم برای مدیریت شرایط آشنا کند. برای اطلاع از دلایل اهمیت ندادن خانم ها به نیاز جنسی همسر کلیک کنید.

جدا خوابیدن زن و شوهر از نظر شرعی

حتی قوانین حقوقی و شرعی نیز جدا خوابیدن زن و شوهر را در صورت عدم جدایی، نمی‌پذیرند. اگر جدا خوابیدن زوجین به معنای عدم تمکین زنان و یا عدم تمایل مرد به برقراری رابطه جنسی باشد؛ آنها باید در این زمینه راه حل اساسی بیاندیشند و یا به مراکز قانونی مراجعه کنند. حتی علمای دین نیز جداکردن بستر از همسر را به هر دلیلی نپذیرفته و آن را آسیبی برای زندگی مشترک می‌دانند. بهتر است حتی با وجود مشکلاتی در رابطه زناشویی و یا شرایطی مربوط به فرزندان و دیگر مسائل، بازهم از همسر خود در هنگام خواب، دوری نکنید.

جدا خوابیدن زن و شوهر | پیامدهای مثبت و منفی

اگرچه تقریباً در تمامی فرهنگ‌ها این انتظار وجود دارد که زوجین محل خواب یکسانی داشته باشند اما بااین‌حال شاید در برخی مواقع جدا خوابیدن زن و شوهر بتواند نتایج مثبتی را نیز به همراه داشته باشد. برای مثال هنگامی‌که اختلالات خواب و یا حتی تفاوت در زمان خواب‌وبیداری باعث کیفیت پایین خواب یکی از طرفین شود این موضوع می‌تواند دلیلی برای شروع اختلافات و دلخوری‌ها در روز بعد باشد. جدا کردن محل خواب در این شرایط علاوه بر اینکه کیفیت خواب آن‌ها را بهبود می‌بخشد، از بروز برخی مشاجرات و دلخوری‌ها نیز جلوگیری خواهد کرد. بااین‌حال تغییر شرایط معمول و مورد انتظار زندگی می‌تواند پیامدهای منفی را نیز به همراه داشته باشد که در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

🔷افزایش احتمال خیانت

یکی از اولین و رایج‌ترین پیامدهایی که به دنبال جدا خوابیدن زن و شوهر ایجاد می‌شود افزایش احتمال خیانت است. بی‌توجهی به نیازهای جنسی همسر که معمولاً به دنبال جدا کردن محل خواب ایجاد خواهد شد باعث می‌شود تا هریک از زوجین به دنبال راه‌های دیگری برای رفع نیازهای جنسی خود باشد و این می‌تواند افزایش احتمال خیانت‌های زناشویی را به همراه داشته باشد. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.

🔷کاهش ارتباط میان زوجین

جدا کردن محل خواب و کاهش ارتباط جنسی تا حد زیادی می‌تواند روابط عاطفی شما را نیز کاهش دهد. به‌طورکلی هم خوابی با همسر و برقراری ارتباط عاطفی در پایان روز فواید بسیاری برای سلامت جسمی و روحی زوجین به همراه دارد. در آغوش کشیدن یکدیگر و استفاده از کلمات محبت‌آمیز می‌تواند خستگی یک روز کاری را از شما و همسرتان دور کرده و انگیزه‌ای برای تلاش‌های آینده در اختیارتان بگذارد اما کاهش ارتباط شما می‌تواند این انگیزه‌ها و حتی ارتباط عاطفی شما را تحت تأثیر خود قرار دهد. به همین دلیل جدا خوابیدن زن و شوهر باعث کاهش صمیمیت میان آنها شده و به تدریج تاثیرات بدی بر روابط آنها می‌گذارد.

🔷جدا خوابیدن زن و شوهر | تأثیر منفی بر فرزندان

کیفیت ارتباط میان شما و همسرتان تأثیر بسیاری بر رشد هیجانی فرزندان، سلامت روحی آن‌ها و همین‌طور موفقیتشان در زندگی زناشویی خواهد داشت. درصورتی‌که شما و همسرتان به هر دلیلی محل خوابتان را از یکدیگر جدا کنید و حتی در شرایطی که خودتان با این موضوع مشکلی نداشته باشید، فرزندانتان از این مسئله آسیب خواهند دید. فرزندان با مشاهده جدا خوابیدن زن و شوهر از یکدیگر در این مورد کنجکاو یا حتی نگران جدایی والدین خود می‌شوند. برای اطلاع از روش های حفظ رابطه عاشقانه پس از بچه دار شدن کلیک کنید.

راهکارهایی برای پایان دادن به جدا خوابیدن زن و شوهر

اگر احساس می‌کنید جدا کردن محل خوابتان از همسر مشکلاتی را در ارتباط عاطفی و جنسی شما ایجاد کرده، بهتر است به دنبال راهکارهایی برای تغییر شرایط باشید. ازجمله مسائلی که در مورد جدا خوابیدن زن و شوهر، باید به آن‌ها توجه داشته باشید عبارتند از:

📌علت اصلی را درمان کنید

نخستین سؤالی که باید به آن پاسخ دهید این است که چرا محل خوابتان را از یکدیگر جدا کرده‌اید؟ اگر دلیل شما برای این موضوع اختلالات خواب، تفاوت در چرخه خواب یا هر موضوع دیگری به‌غیر از مشکلات ارتباطی است، باید برای رفع آن‌ها اقدام نمایید. روانشناسان می‌توانند راهکارهای مناسبی را درزمینهٔ اختلالاتی مانند کابوس دیدن، بی‌نظمی در چرخه خواب یا به طور کلی جدا خوابیدن زن و شوهر در اختیارتان بگذارند. اما اگر مشکلات ارتباطی باعث بروز این مسئله میان شما و همسرتان شده، بهتر است تلاش کنید تا از طریق گفت‌وگوی مناسب با یکدیگر این مشکلات را برطرف نمایید. درصورتی‌که احساس می‌کنید مشکلات میان شما و همسرتان بیش از آن است که بتوانید با یکدیگر به نتیجه مطلوب برسید بهتر است از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

📌با همسرتان صحبت کنید

اگر جدا شدن محل خواب شما و همسرتان برخلاف میل شما اتفاق افتاده یا در حال حاضر از تصمیم خود پشیمان شده‌اید، بهتر است دراین‌باره با همسرتان صحبت کنید و احساسات خود را برای وی توضیح دهید. به خاطر داشته باشید که رفتارهایی مانند لج کردن یا قهر و پرخاشگری برای رسیدن به هدف، شما را به خواسته‌هایتان نخواهد رساند و باید در یک فضای مسالمت‌آمیز با همسرتان راجع به جدا خوابیدن زن و شوهر گفت‌وگو کنید.

📌جدا خوابیدن زن و شوهر | رابطه جنسی را منتفی نکنید

در شرایطی که به هر دلیلی مجبورید از همسرتان جدا بخوابید، تا حد امکان تلاش کنید ارتباط جسمی و جنسی میانتان دچار مشکل نشود. حتی سعی کنید بیش از گذشته به این موضوع توجه داشته باشید و برای آن برنامه‌ریزی کنید. در غیر این صورت شما زندگی زناشویی خود را در معرض خطرات بسیاری قرار خواهید داد. با اینکار می‌توانید از بروز پیامدهای مختلف در مورد جدا خوابیدن زن و شوهر، جلوگیری نمایید.

📌از یک مشاور کمک بگیرید

روانشناسان خانواده تا حد زیادی می‌توانند برای برطرف کردن مشکلات درون خانواده به شما کمک کنند. برای مثال اگر میان شما و همسرتان به دلایل مختلف دلخوری‌هایی ایجادشده و یا احساس می‌کنید که نمی‌توانید در یک فضای مسالمت‌آمیز باهم راجع به دیدگاه‌هایتان صحبت کنید، می‌توانید با کمک گرفتن از مشاورین خانواده به این مشکلات خاتمه دهید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره خانواده کلیک کنید.

یکی دیگر از دلایلی که باعث جدا خوابیدن زن و شوهر از یکدیگر می‌شود، بالا رفتن سن و کاهش نیازهای جنسی است که در بسیاری از زوجین باعث می‌شود تا زندگی مشترک آن‌ها بیشتر رنگ و بوی عادت به خود بگیرد و این موضوع می‌تواند حتی باعث جدا شدن محل خواب یا پایان دادن به ارتباط جنسی میان زوجین باشد. مشاورین خانواده می‌توانند به شما کمک کنند تا صرف‌نظر از بازه سنی که در آن قرار دارید، فضای زندگی مشترک خود را زنده و با‌نشاط نگه دارید.

سخن پایانی

نارضایتی‌های جنسی یکی دیگر از دلایلی است که می‌تواند باعث جدا خوابیدن زن و شوهر باشد و مشکلات بسیاری را در روابط عاطفی ایجاد نماید. درصورتی‌که احساس می‌کنید این موضوع یکی از دلایلی است که باعث آسیب دیدن رابطه میان شما و همسرتان شده است، می‌توانید با افزایش اطلاعات خود راجع به نیازهای جنسی طرف مقابل و همین‌طور استفاده از تکنیک‌های مختلف همچون ماساژ جنسی شرایط مطلوب را به رابطه عاطفی خود بازگردانید. روانشناسان متخصص درزمینهٔ مسائل جنسی نیز می‌توانند در این شرایط به شما کمک کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه جدا خوابیدن زن و شوهر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *