با همسرم حرفی نداریم | سکوت شوهر (آو)


با همسرم حرفی نداریم و این موضوع واقعا اذیت کننده است! طبیعتا زمانی که با همسر خود در سکوت کامل هستید؛ فشار روانی زیادی به شما وارد می‌شود. چرا که ما از طرف مقابل انتظار داریم که با ما به عنوان همسر صحبت کرده و همه چیز را در میان بگذارد. از طرفی تصور می‌کنیم که سکوت کردن همیشه به این معناست که طرف مقابل از دست مان ناراحت است و یا مشکلی دارد. اگرچه که یکی از اصلی ترین دلایل همین است. اما این شرایط به دلایل مختلفی ایجاد شده و باید حتما اقدامات لازم در مورد آن صورت گیرد. چرا که زوجین باید بتوانند در مورد همه چیز با یکدیگر صحبت کنند. پیشنهاد می‌کنیم در این مورد حتما از روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سکوت شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا با همسرم حرفی نداریم؟

از آنجایی که به طور طبیعی زنان تمایل بیشتری به صحبت کردن و درمیان گذاشتن همه چیز دارند؛ تحمل سکوت شوهر خود را نداشته و سریعا نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دهند. اما دقیقا نمی‌دانند که علت آن چیست! از طرفی تا حدی می‌توان گفت که حرف نزدن زوجین با یکدیگر نشانه هشداردهنده ای است. در واقع این حالت بیانگر وجود مشکلی بزرگتر در رابطه بوده که احتمالا برای مدت زمان طولانی حل نشده باقی مانده است. اگر در این شرایط قرار گرفتید؛ در ابتدا سعی کنید تا در ذهن خود و یا حتی با صحبت کردن با طرف مقابل به این سوالات پاسخ دهید. برای اطلاع از راه های شناخت مردان کلیک نمایید.

  • چه مشکلی میان شماست؟
  • آیا در زمان و مکان مناسبی برای صحبت کردن هستید؟
  • خوتان شنونده خوبی هستید؟
  • موضوع مشترکی برای صحبت کردن دارید؟
  • کم حرفی جزوی از شخصیت اوست یا به تازگی اینطور شده است؟

در صورت سکوت شوهر باید چه کرد؟

بعد از اینکه توانستید علت را پیدا کنید؛ احتمالا سر صحبت باز شده و حداقل دیگر تا مدتی شاهد چنین حالتی نخواهید بود. اما در صورتی که این سکوت ادامه دارد شد؛ بازهم می‌توانید در سکوت هم ارتباط خود را با همسر خود حفظ کنید. برخی از مردان به طور ذاتی ساکت تر از دیگران هستند و احتمالا به مرور به این موضوع عادت می‌کنید. از طرفی می‌آموزید که تنها راه ارتباط برقرار کردن، صحبت کردن نیست. برخی از روش هایی که در چنین شرایطی می‌توانید از آنها استفاده کنید؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از دلایل بدرفتاری زن با شوهر کلیک نمایید.

سکوت کردن در کنار یکدیگر

اگر می‌بینید هرچه تلاش می‌کنید؛ بازهم همسر تمایلی به صحبت کردن ندارد؛ شما هم در کنار او سکوت کرده وبه کارهای خود برسید. شاید او واقعا خسته است و حوصله حرف زدن را ندارد. اما در ابتدا از او سوال کنید تا از این موضوع اطمینان حاصل کنید.

بازی کردن

در صورت سکوت شوهر ، می‌توانید با او بازی کنید. برای بازی کردن نیازی به حرف زدن نیست و یا حتی شاید خود بازی باعث شود تا بیشتر با یکدیگر گفتگو کنید. بازی کردن باعث تقویت روحیه تان نیز می‌گردد.

انجام فعالیت های مشترک در سکوت

علاوه بر بازی کردن می‌توانید فعالیت های دیگری را نیز در سکوت انجام دهید. برای مثال با یکدیگر آشپزی کنید و یا ظرف ها را بشویید. برای اینکار باید به طور مستقیم از شوهر خود درخواست کنید تا به شما کمک کند.

کتاب خواندن

یکی دیگر از فعالیت های مفید در حین سکوت شوهر، مطالعه کتاب های مختلف است. با اینکار هم از زمان خود به خوبی استفاده کرده و هم چیزهای جدیدی آموخته اید. حتی اینکار را می‌توانید به شوهر خود نیز پیشنهاد دهید.

پرسیدن از روز و فعالیت ها

در صورت سکوت شوهر از روز او سوال کرده و در مورد فعالیت های معمولی صحبت کنید. برخی از زوجین تصور می‌کنند که برای حرف زدن با یکدیگر حتما باید موضوع خاصی داشته باشند. در صورتیکه حتی صحبت کردن در مورد مسائل معمولی نیز لازم بوده و می‌تواند به رابطه کمک کند.

تعامل کردن با یکدیگر بدون کلام

نگاه محبت آمیز به همسر، بغل کردن و بوسیدن او، برقراری رابطه جنسی و… همگی از راه های مختلف تعامل بدون کلام هستند. با استفاده از این رفتارهای می‌توانید همچنان رابطه خوبی با یکدیگر داشته اما صحبت نکنید. حتی می‌توان گفت که سکوت، این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد که از روش های دیگری برای برقراری ارتباط استفاده نمایید.

چگونه با سکوت شوهر مقابله کنیم؟

از آنجایی که سکوت شوهر و حرف نزدن با یکدیگر برای مدت زمان طولانی پیامدهای زیادی داشته و زوجین را از یکدیگر بسیار دورتر می‌کند؛ بهتر است افراد از بروز آن پیشگیری کرده و جلوی این شرایط را بگیرند. در این قسمت به توضیح راهکارهایی می‌پردازیم که در این زمینه موثر هستند. برای جلوگیری از بروز طلاق عاطفی کلیک نمایید.

فهماندن مسئولیت ها

تفهیم مسئولیت در اینجا به معنی تعیین نقش های زن و مرد در ازدواج است. این موضوع باعث می‌شود تا افراد به اهمیت صحبت کردن پی برده و حتی اگر حرفی هم برای گفتن نداشته باشند؛ تلاش کنند تا ارتباط درستی با همسر خود برقرار نمایند.

داشتن گفتگوی صادقانه

یکی دیگر از راه هایی که از بروز سکوت شوهر پیشگیری می‌کند؛ داشتن گفتگوی صادقانه با اوست. در واقع زمانی که شوهر شاهد این موضوع باشد که شما همه چیز را به صورت شفاف و کامل با او درمیان می‌گذارید؛ او نیز بیشتر ترغیب می‌شود تا در مورد مسائل مختلف با شما صحبت کند. از این رو باید تلاش کنید تا اعتماد او را جلب کرده و در مورد مسائل مختلف با او صادق باشید.

گوش کردن به صورت فعال

زمانی که شوهر ، شما را شنونده خوبی بداند و از صحبت کردن با شما لذت ببرد؛ او نیز تمایل پیدا می‌کند تا با شما صحبت کند. به طور کلی گوش کردن فعالانه یکی از مهارت های اساسی برای زندگی مشترک است که هر دو طرف باید آن را تمرین کنند. با گوش کردن با دقت، می‌توانید همسر خود را بهتر درک کرده و حتی در مورد مسائل بیشتری با او صحبت کنید.

باهم قرارهای ملاقات ترتیب بدهید

شما باید بتوانید همان شور و شوق اولیه رابطه را با همسر خود حفظ کنید. در روزهای ابتدایی رابطه که زوجین با یکدیگر به قرار ملاقات می‌روند؛ حرف های زیادی برای گفتن داشته و کمتر احتمال دارد که سکوت کنند. از این رو هرچند وقت یکبار با یکدیگر قراری را تنظیم کرده و به بیرون بروید و دوباره درباره خاطرات و مسائل مختلف صحبت کنید. انجام این قبیل کارها به تداوم رابطه کمک زیادی خواهد کرد. برای جلوگیری از بروز دلزدگی زناشویی کلیک نمایید.

سخن پایانی

طبیعتا زمانی که متوجه می‌شوید که هیچ حرفی با همسر خود ندارید و یا همسرتان با شما صحبت نمی‌کند؛ حال بدی را تجربه خواهید کرد. اما این بدان معنا نیست که رابطه شما رو به پایان است و دیگر نمی‌توان در مورد آن کاری کرد. بلکه با انجام اقداماتی می‌توان از این موضوع پیشگیری کرده و یا حتی این سکوت را شکست. از طرفی راه هایی به غیر از صحبت کردن نیز برای ارتباط با همسر وجود دارد. در این زمینه بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سکوت شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *