گیر دادن به همسر (او)


گیر دادن به همسر و محدود کردن او یکی از رایج ترین رفتارهایی است که در زندگی مشترک دیده می‌شود. اینکار کاملا ا احساس ناامنی و عدم اعتماد به نفس افراد نشات گرفته و در بیشتر موارد هم اصلا ربطی به رفتارهای طرف مقابل ندارد. چرا که گاهی اوقات این خود همسر است که ما را نسبت به خود حساس کرده و باعث می‌شود تا مدام بخواهیم از او سوال بپرسیم. به طور کلی دلایل مختلفی برای بروز این رفتار میان زوجین وجود دارد. اما بیش از این موضوع باید به پیامدهای ناشی از آن پرداخت. چرا که همسر از شما نمی‌پرسد که چرا اینکار را می‌کنید؛ تنها بعد از مدتی نسبت به شما سرد شده و دیگر اهمیتی به حرف هایتان نمی‌دهد. از این رو پیش از گیر دادن به همسرتان کمی بیشتر فکر کرده و در این مورد حتما از مشاوره خانواده نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گیر دادن به همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

گیر دادن به همسر به چه معناست؟

چرا این حرف را زدی؟ تا الان کجا بودی؟ دوباره سیگار کشیدی؟ و… احتمالا این جملات را از زبان همسرتان شنیده اید و یا این که شما فردی هستید که به صورت مداوم چنین جملاتی را تکرار می‌کنید. گاها حتی واقعا برایتان مهم نیست که طرف مقابل تان کجا بوده و به او اعتماد دارید. اما برای اینکه به او نشان دهید که بی تفاوت نستید و یا خشمگین هستید؛ چنین حرف هایی را می‌زنید. این سوالات، مصداق بارز گیر دادن به همسر هستند و تکرار بیش از حد آنها می‌تواند دردسرساز باشد.

این بدان معنا نیست که نسبت به همسر خود بی تفاوت بوده و اصلا از او در مورد مسائل مختلف سوال نکنید. بلکه باید بدانید که کجا و چگونه با او صحبت کرده تا گیر دادن تلقی نشود. در واقع می‌توان گفت که اهمیت دادن بیش از اندازه شماست که گیر دادن برداشت شده و واکنش همسرتان را برمی‌انگیزد. برای اطلاع از راه های امتحان کردن نامزد و همسر کلیک کنید.

پیامدهای ناشی از گیر دادن به همسر

گیر دادن چه خودآگاه باشد و چه ناخودآگاه، مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد. در واقع فرقی نمی‌کند که شما واقعا نگران طرف مقابل تان هستید یا خیر! به هر حال او بعد از مدتی خسته شده و متوجه نیت درونی شما نیست. برخی از پیامدهای ناشی از گیر دادن که باید انتظارش را داشته باشید؛ شامل موارد زیر است.

فراری دادن او

گاهی به قدری همسرتان از این گیرها خسته می‌شود که دیگر تمایلی ندارد تا شما را ببیند و به خانه بیاید. چرا که برای او مسلم است که هر زمان که شما را ببیند باید به سوالات بی پایان تان پاسخ داده و در نهایت با شما درگیر شود. خودتان را جای طرف مقابل بگذارید و تصور کنید که او هر شب خواهد به محض رسیدن شما شروع به غرغر کردن در مورد مسائل مختلف کند. آیا شما از این موضوع خوشحال خواهید شد؟ برای پاسخ به سوال چرا عشقم ازم فاصله می‌گیره کلیک کنید.

رفیق بازی کردن همسر

از دیگر پیامدهای گیر دادن به همسر ، رفیق باز شدن اوست. چرا که او به دلیل این رفتارهای شما، معاشرت با دوستان و وقت گذراندن با آنان را به بودن با شما ترجیح می‌دهد. از این رو تلاش می‌کند تا هیچگاه با شما تنها نبوده و همواره دوستانش را به خانه دعوت کند و یا با آنها به بیرون برود.

دروغ شنیدن از او

گیر دادن به همسر و نق زدن های مکرر باعث می‌شود تا همسرتان با شما صادق نباشد. برای مثال زمانی که دیر به خانه می‌آید و شما شروع به سوال کردن از او می‌کنید؛ می‌گوید که در محل کارش بوده است. در واقع او برای فرار کردن از گیرهای شما به دروغ های کوچک و بزرگ متوسل شده و تلاش می‌کند تا زیاد با شما صحبت نکند. در این حالت شما هم نباید از دروغ شنیدن از طرف مقابل تان ناراحت شوید؛ چرا که خودتان مسبب این موضوع بوده اید.

بحث و درگیری

گیرهای شما و پاسخ هایی که او می‌دهد؛ در نهایت به بحث و درگیری منجر خواهد شد. چرا که احتمالا حوصله ای برای صحب کردن با شما نداشته و شما نیز به دنبال جواب قانع کننده هستید و یا یقین دارید که طرف مقابل در حال دروغ گفتن است. شما با این رفتار دقیقا در حال تقویت عصبانیت، لجبازی و بی حوصلگی در همسر هستید.

خیانت کردن

بسیاری از افراد دلیل خیانت خود را گیرهای همسرشان می‌دانند. چرا که به دنبال راه فراری از این موضوع هستند. در واقع آنها می‌خواهند با فردی باشند که کمتر غر زده و گیر بدهد و باعث آرامش آنها گردد. خسته و دلسرد شدن بیشتر مردان به این دلیل بوده و بعد از مدتی باید انتظار خیانت را نیز داشته باشید.

به جای گیر دادن به همسر چه کنیم؟

اما روش هایی هم وجود دارند که می‌توانید به جای گیر دادن به همسر از آنها استفاده کرده و زندگی مشترک خود را نجات دهید. مثلا:

به صورت شفاف صحبت کنید

در بیشتر موارد افراد در حین گیر دادن به همسر ، شروع به گوشه کنایه زدن می‌کنند. در صورتی که اینکار طرف مقابل را بیشتر عصبانی می‌کند. پس بهتر است خواسته و یا سوال خود را به صورت شفاف و آرام بیان کرده و از بروز سوتفاهم پیشگیری نمایید. برای اطلاع از راه های رفیق بودن با همسر کلیک کنید.

نقش والد نگیرید

گاهی افراد در ازدواج به همسر خود به چشم یک کودک ضعیف و دست و پا جلفتی نگاه می‌کنند که وظیفه مراقبت کردن از او را دارند. در صورتی که این حس دقیقا به طرف مقابل منتقل شده و از آن حس بدی می‌گیرد. در واقع با این رفتار شما احساس استقلال و عزت نفس را از طرف مقابل خود می‌گیرد.

به او آزادی بدهید

به او در مواردی آزادی عمل داده و اصلا سوال نپرسید. بعد از مدتی متوجه خواهید شد که او در مورد همه چیز شروع به صحبت کردن با شما می‌کند. برای آشنایی با روش های اعتماد به همسر کلیک کنید.

تغییر دادن دید خود

عینک بدبینی را از صورت خود برداشته و تلاش کنید تا همه چیز را آسان تر بگیرید. در این حالت خودتان نیز استرس و فشار کمتری را متحمل خواهید شد.

احترام گذاشتن به علایق او

او نباید مطابق با علایق شما زندگی کند. پس یاد بگیرید که به حریم شخصی او احترام گذاشته و در مورد مسائلی بیش از حد پافشاری نکنید.

سخن پایانی

شاید تصور کنید که شما تنها نگران طرف مقابل هستید و با گیر دادن به همسر می‌خواهید به او نشان دهید که برایتان مهم است. در صورتی که باید بگوییم که روش اشتباهی را پیش گرفته اید. اینکار تنها او را از شما دور کرده و پیامدهای بدی دارد. از این رو علاوه بر استفاده از روش های بالا، در این مورد حتما از روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گیر دادن به همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *