شوهرم بچه نمی خواد باید چیکار کنم؟ زوجین زیادی با گذشت مدت زمان زیادی از ازدواج شان بازهم تمایلی به بچه دار شدن ندارند. این موضوع اگر با رضایت هر دو طرف باشد؛ مشکلی ایجاد نخواهد کرد. اما در موارد زیادی شاهد این موضوع هستیم که یکی از طرفین تمایل به داشتن فرزند دارد و دیگری کاملا مقاومت میکند. البته که احتمالا دلایل منطقی هم برای این مخالفت خود دارد. اما به طور کلی باید این موضوع را در نظر گرفت که احتمالا بعد از مدتی ازدواج بدون فرزند برای افراد یکنواخت و حتی میتواند مشکل ساز باشد. از این رو باید در این زمینه از متخصص کمک گرفته و با هم به توافق برسند. برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی کلیک نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه فرزندآوری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
علت اینکه شوهرم بچه نمی خواد
امروزه بیشتر در مردان شاهد این قضیه هستیم که تمایل به فرزندآوری نداشته و یا حتی پیش از ازدواج چنین شرطی را برای طرف مقابل میگذارند. در گذشته این یک ننگ اجتماعی برای مردان محسوب میشد که توانایی باروری نداشته و یا مدت زمان زیادی بعد از ازدواج بچه دار شده اند. اما امروزه، دیگر حتی این موضوع نیز برای مردان اهمیت نداشته و حاضرند تا این برچسب را نیز به جان بخرند. این موضوع قطعا ریشه در مسائل متعددی دارد که احتمالا زیاد برای زنان ملموس نیست. در این قسمت در مورد برخی از این دلایل بیشتر توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از بهترین سن برای بچه دار شدن کلیک نمایید.
نابارور است
برخی از مردان به دلیل مشکل جسمانی دارند که به طور کلی قید فرزندآوری را میزنند. در واقع شاید آنان مایل به داشتن فرزند باشند؛ اما به دلیل مشکلی که دارند به طور کلی این موضوع را فراموش کرده و جوری وانمود میکنند که خودشان بچه نمیخواهند. از طرفی آنان نمیخواهند که به روش های درمانی تن دهند. وگرنه امروزه، راه حل های جایگزین زیادی وجود دارد که زوجین میتوانند برای فرزندآوری از آنها استفاده کنند.
نگرانی از رفتار همسر بعد از بچه دار شدن
علت دیگری که برای مردان عامل بازدارنده است؛ ترس و نگرانی برای بعد از به دنیات آمدن فرزند است. چرا که برخی از مردان ترس از دست دادن همسر خود را داشته و تصور میکنند که با حضور فرزند دیگر همسر به آنها علاقه ای نخواهد داشت و یا قرار است که طرد شوند.
تجربیات گذشته
از دلایل دیگر بی میلی به بچه دار شدن، تجربیات همسر در دوران کودکی است. زمانی که شوهر شما در دوران کودکی در محیطی نامناسب رشد کرده باشد؛ کمتر دوست دارد که بچه دار شود. چرا که تصور میکند نمیتواند از پس این موضوع برآمده و والد خوبی باشد. در واقع در این حالت، افراد از واکنش های خود میترسند. برای آشنایی با شرایط زندگی بدون بچه کلیک نمایید.
ترس از تربیت فرزند
برخی از مردان نسبت به تربیت فرزند حساس بوده و تصور میکنند که اینکار به قدری سخت است که از پس آن برنخواهند آمد. این موضوع نیز تا حدی از تجربیات گذشته افراد نشات میگیرد. البته که مشاهده کردن تفاوت نسل و سختی بزرگ کردن یک فرزند نیز در این مورد بی تاثیر نیست.
به دلیل مسائل اقتصادی و اجتماعی
یکی از اصلی ترین دلایل که امروزه مانع از فرزندآوری زوجین میشود؛ مسائل مالی و اجتماعی است. بزرگ کردن یک فرزند هزینه زیادی را بردوش والدین گذاشته و از طرفی دیگر آنان هیچ آینده روشنی برای فرزند خود نمیبینند. در واقع آنها نمیتوانند هیچ تضمینی بدهند که فرزندشان خوشبخت خواهد شد.
شوهرم بچه نمیخواد چیکار کنم؟
اگر همسر شما مایل به داشتن فرزند نیست؛ احتمالا این موضوع را پیش از ازدواج نیز به شما گفته است. پس در این شرایط احتمالا دوراهکار خواهید داشت. یا اینکه خودتان را با او هماهنگ کنید و یا تلاش کنید تا نظر او را تغییر دهید. برای اینکه بتوانید بر سر این موضوع با یکدیگر به توافق برسید؛ روش های مختلفی وجود دارد. برای آشنایی با نشانه های یک خانواده سالم کلیک نمایید.
صحبت کردن با یکدیگر و پیدا کردن راه حل جایگزین
در ابتدا با یکدیگر در این مورد به صورت مستقیم صحبت کرده و در مرحله بعدی تلاش کنید تا راه حل جایگزین پیدا کنید. برای مثال اگر همسر شما مشکل ناباروری دارد و به این دلیل مخالفت میکند؛ میتوانید یک کودک را به سرپرستی بگیرید و یا از روش های درمانی دیگر استفاده کنید.
پیدا کردن دلیل اینکه شوهرتان بچه نمیخواهد
یکی دیگر از راه های غلبه بر این موضوع، این است که دلیل اصلی مقاومت او روا پیدا کنید. شاید این کار کمی دشوار باشد و همسر، همکاری لازم را با شما نکند. اما زمانی که علت اصلی را بدانید؛ شاید شما نیز با او هم نظر شده و یا حتی بتوانید راحت تر او را درک کنید.
با یکدیگر به دنبال کسب آگاهی و دانش باشید
از آنجایی که یکی از اصلی ترین دلایل مخالفت مردان، ترس از اتفاقاتی است که در دوران بارداری و نوزادی میافتد؛ میتوانید اطلاعات او را در این زمینه افزایش داده و از این طریق ترس او را کاهش دهید.
درک کردن احساسات طرف مقابل
اگر او تمایلی به داشتن فرزند ندارد؛ شما احساس او را درک کرده و فشار زیادی به او وارد نکنید. زمانی که همسر شاهد همدلی شما باشد؛ بیشتر امکان دارد که راضی به بچه دار شدن بشود. برای اطلاع از راه های راضی کردن همسر برای بچه دار شدن کلیک نمایید.
به دنبال راهکار باشید
در این شرایط به جای این روی مشکل تمرکز کرده و فشار زیادی به خود و یا همسر وارد کنید؛ به دنبال راهکار باشید.
چرا بچه دار شدن انقدر برایتان مهم است؟
در این مسیر، از خودتان بپرسید که چرا بچه دار شدن تا این حد برایتان اهمیت دارد؟ آیا بدون حضور فرزند، زندگی مشترک شما نابود خواهد شد؟ و یا میتوانید بدون حضور او نیز روی رابطه خود کار کرده و مسائل دیگری را با یکدیگر تجربه کنید.
از روانشناس کمک بگیرید
اگر اقدامات شما در این زمینه موثر نبود؛ حتما از یک روانشناس کمک گرفته و تلاش کنید تا به صورت عمیق تری روی این موضوع کار کنید. گاها یک مشاور میتواند همسر را برای بچه دار شدن راضی کند.
با کسی که بچه نمیخواد ازدواج کنیم؟
گاهی پیش از ازدواج، دقیقا همین موضوع افراد را دودل میکند. باید شما فرض را بر این بگذارید؛ که همسرتان هیچگاه راضی به ازدواج نشده و روی نظر خود میماند. چرا که بسیاری از دختران پیش خود تصور کرده اند که شاید او بعد از ازدواج نظرش تغییر کند و راضی به بچه دار شدن شود. اما بعد از ازدواج این اتفاق نیافتاده و افراد مجبور به جدایی شده اند. از این رو بهتر است به خوبی در این مورد فکر کنید که آیا حاضر خواهید شد که بدون فرزند با همسر خود زندگی کنید یا خیر!
سخن پایانی
تصمیم به فرزندآوری، یک تصمیم شخصی نبوده و شما باید طرف مقابل خود را نیز در نظر داشته باشید. به همین دلیل تلاش کنید تا به درستی بر سر این موضوع با یکدیگر به توافق رسیده و در نهایت نیز شرایط را بپذیرید. در این زمینه بهتر است از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه فرزندآوری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.