خیانت مادر به پدر مساله ای دردناک است که متاسفانه فرزندان زیادی آن را تجربه کرده اند. در خیانت والدین معمولا پدر و مادر هر دو مقصر هستند. گاهی بی توجهی، نیاز به همراه و یا پرخاشگری همسر موجب خیانت مادر به پدر می شود. فهمیدن خیانت مادر فرزندان را با خشم روبرو میکند. وقتی فرزندان نشانه های خیانت مادر به پدر را می بینند، گیج شده و توانایی رفتاری هوشمندانه را ندارند. پس با پرخاشگری و بحث با مادر برخورد میکنند. در این موارد روانشناس بیشترین کمک را به شما خواهد کرد. پس حتما برای دریافت مشاوره خانواده اقدام نمایید.
حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.
خیانت مادر به پدر
خیانت مادر به پدر یکی از آسیب زا ترین موضوعات است که روح و روان فرزندان را آزار میدهد. مشاهده خیانت مادر تمام صمیمیت، ذهنیت، وفاداری و افکار فزندان را تحت الشعاع قرار میدهد. در این شرایط فرزند حس تنفر نسبت به مادر خود میگیرد و روابط مادر فرزندی دچار تزلزل میشود. در اکثر مواقع پسرانی که از خیانت مادر مطلع شده اند، در بزرگسالی به شریک احساسی خود نیز اعتماد نمیکنند. همانطور که دختران با مشاهده خیانت پدر به سختی نسب به مردان اعتماد میکند. خیانت مادر به پدر یا بالعکس عواقب و پیامدهایی را برای فرزندان به دنبال دارد و آنها را با مشکلاتی بزرگ روبرو خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خیانت پدر به مادر کلیک کنید.
دلایل خیانت مادر
اکثر فرزندان به اینکه چرا مادرشان به پدر آنها خیانت میکند فکر میکنند و همیشه به این وضوع میاندیشند که دلیل خیانت مادر چیست؟ در بیشتر موارد جواب این کودکان را باید مشکلات دیرینه و زمینه ای کودک داد. خانم ها همیشه به متعهد بودن و وفاداری معروف هستند اما برخی از دچار اشتباه میشوند و تحت تاثیر دیگران به همسر خود خیانت میکنند. اما خیانت با هر دلیلی اشتباه است و باعث آسیب به روان کودکان میشود. در ادامه به چند مورد در رابطه با علت خیانت مادر به پدر اشاره کرده ایم.
- تنوع طلبی
- ناکامی های جنسی
- مشکات روحی
- اختلالات رفتاری
- کوتاهی در خویشتن داری
- نیاز به همراه
- احساس تنهایی شدید
پیامدهای خیانت مادر
افرادی که شاهد خیانت مادر به پدر بوه اند در معرض پیامدها و مشکلات مخربی قرار میگیرند که باعث انزوا و جدایی از خانواده میشود. در ادامه در رابطه با پیامدهای خیانت مادر اشاره کرده ایم.
- بی اعتمادی
- استرس رهایی
- افسردگی
- بی انگیزگی
- مشکلت روانی
- تفاوت در روند شکل گیری سیستم عصبی
- عدم حس وفاداری نسبت به همسر آینده
- تجربه زندگی بدون شور و انگیزه
- مشکلات گوارشی
- درگیری ذهنی در رابطه با خیانت مادر
- استرس دائمی
- اختلال در برقراری ارتباط با دیگران
- عدم احساس ترحم و بخشش در مواجهه با دیگران
- آشفتگی و عصبی شدن کودک
- احساس همدردی با پدر
- نادیده گرفته شدن از سوی مادر
- ترس از تمسخر دوستان و افراد آگاه
- عدم تحمل حضور مادر
- دوری از مادر
- بدبینی نسبت به مادر
- مقصر دانستن مادر در تمام اتفاقات ناگوار
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تاثیر خیانت بر فرزندان کلیک کنید.
کنار آمدن با خیانت مادر
فرزندان هنگام مواجهه با خیانت مادر به پدر معمولا دو حالت از خود نشان میدهند. یا بر احساسات خود غلبه میکنند و از دیگران کمک میگیرند. یا با پرخاشگری رفتار میکنند. زمانی که فرزندان به روانشناس مراجعه میکنند تا راه های کار آمدن با خیانت مادر را آموزش ببینند، به کمک درمانگر ریشه های خیانت مادر به پدر را بررسی میکنند و شاید فرزند اولین فردی باشد که رفتار مادر را میبخشد. اما به طور کلی برای کنار آمدن با خیانت مادر باید بر واکنشات خود غلبه کنید و از راهنمایی های زیر استفاده کنید.
- در وهله اول بر احساسات خود غلبه کنید.
- رابطه خود را با پدر و مادر صمیمی تر کنید.
- والدین خود را آگاه کنید که برای ادامه زندگی به هر دوی آنها احتیاج دارید.
- توسط مشاورین، تکنیک های مواجهه را آموزش ببینید.
- در رابطه با انواع خیانت و عوامل آن مطالعه داشته باشید.
- تلاش خود را برای از بین بردن خیانت مادر انجا دهید.
- محبت و رفتارهای خوب مادر را جایگزین افکار خیانت او کنید.
- برای کمک بهتر از روانشناس کمک بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راضی نبودن فرزند از پدر و مادر کلیک کنید.
روش برخورد با خیانت مادر
مواجهه با خیانت مادر برای هر فرزندی سنگین است. زمانی که خانواده را شاد و سرحال میدیدید، حال چگونه باید خیانت مادر را تحمل کنید و دم نزنید؟ سخت، دشوار و سنگین است. برای برخورد با خیانت مادر مسلما علاقه دارید تا برخورد تند و خشنی داشته باشید. اما با کمک روانشناس و آموزش برخورد با خیانت مادر علاه بر اینکه به خود آسیبی وارد نمیکنید، به مادرتان نیز بی احترامی نخواهید کرد. در ادامه در رابطه با روش برخورد با خیانت مادر راهکارهایی را ارائه داده ایم.
1. ابراز احساسات
در مرحله اول از برخورد با خیانت مادر باید سعی کنید تا احساساست خود را بروز دهید. نگرانی، خشم، غم و … حق همه افراد است که در پی ناامیدی از خود بروز دهند تا تخلیه شوند. پس احساسات منفی خود را بپذیرید و با آن روبرو شوید. در ادامه به بررسی این احساسات منفی پرداخته ایم.
- غم و اندوه
- خشم
- شوک
- بی اعتمادی
- نفرت
- ترس
- سردرگمی
- شرم
- تنهایی
2. دوری از مادر و حفظ آرامش
زمانی که تازه با خیانت مادر روبرو میشوید سعی کنید از مادر دور شوید تا آرامش خودتان را حفظ کنید. بهترین راه حل برای کوتاه مدت دوری از مادر است. ابتدا سعی کنید احساسات منفی که نسبت به خیانت مادر کسب کرده اید هضم کنید تا به آرامش برسید. به جای پرخاش تلاش کنید تا رابطه با مادرتان را مدیریت کنید و زمینه ای برای جبران اشتباه برای او فراهم کنید.
3. عدم بی احترامی به مادر
زمانی که با خیانت مادر روبرو میشوید احتمالا تمایل زیادی به بی احترامی دارید. خشم و عصبانیت حق شماست اما لطفا بی احترامی نکنید. با بی احترامی نمیتوانید به ماردتان نزدیک شوید و با او در رابطه با حل مشکلات به مکالمه بپردازید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بی احترامی به مادر کلیک کنید.
4. دلایل خیانت مادر را بررسی کنید
بهتر است در وهله چهارم به بررسی دلیل خیانت مادر بپردازید. همه افراد خطاهایی انجام میدهند که به سرعت از انجام آن پشیمان میشوند، اما همه این خطاها قابل بخشش است و تقریبا در همه موارد دلایل مخصوص به خود را دارد. خیانت هرگز قابل توجیه نیست. اما به رفتاردر خود توجه کرده اید؟ شاید دلیل خیانت مادر به پدر بد رفتاری ها و بی توجهی های پدرتان است؟
معمولا زمانی که فرزندان از دلیل خیانت مادر مطلع شوند به راحتی با او همدردی میکنند و راه برای جبران اشتباه را فراهم میکنند. اما خیانت هایی نیز وجود دارد که عمدی و از سر انتقام، بدخواهی، فرصت طلبی و بی عاطفگی است. درک این موضوع که دلیل خیانت مادر چیست شما را راحت تر با بخشش روبرو میکند.
5. احساسات مادر خود را بررسی کنید
برای رفتار و برخورد با خیانت مادر احساسات او را بررسی کنید. بررسی این احساسات به رابطه والدین مربوط میشود. اینکه پدر شما چه مقداری برای مادرتان ارزش قائل است. یا نسبت به مادر بی توجه و بی اهمیت است. اینکه مادر از پدرتان هیچ ابراز علاقه ای را نبیند و محبتی دریافت نکند باعث تخریب احساسات او خواهد شد.
6. با مادر خود صحبت کنید
پس از اینکه مراحل بالا را سپری کردید، برای مادر خود وقت بگذارید و به صحبت های او گوش فرا دهید. گاهی صحبت با مادر و بررسی دلایل او راه بخشش را برای شما آسان تر خواهد کرد. به صحبت دوستانه بپردازید و حالت تدافعی به خود نگیرید. بی احترامی و استفاده از طعنه ممنوع است. باید با مدیریت و کنترل احساسات منفی با مادر مکالمه داشته باشید.
7. از روانشناس کمک بگیرید
در رابطه با خیانت مادر و کنترل احساسات منفی از روانشناس کمک بگیرید با فردی مورد اعتماد مانند روانشناس و مشاورین به طور صادقانه از احساسات و عواطف خود صحبت کنید. در رابطه با دلیل خیانت مادر راهنمایی بگیرید و نسبت به رفتار و آرامش خود تلاش کنید. روانشناس قطعا بهترین گزینه برای مدیریت زندگی است.
کلام آخر
خیانت مادر هرگز هضم شدنی و قابل درک نیست. واکنش فرزندان نیز در این حالت از یکدیگر متفاوت است. برخی با پرخاش و برخی با مدیریت به بررسی خیانت مادر میپردازند. بهترین راه برای روش برخورد کمک از روانشناس و آگاهی از اوست. اینکه مادر خود را مانند قبل دوست نداشته باشید طبیعی است. اما برای سلامت روان خود و چگونگی رفتار با مادرتان از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه میدهد. برایکسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت مادر میتوانید در ساعت از روز برای مشاوره خیانت تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.