شکایت از همسایه مزاحم چه مراحلی دارد؟ مصادیق این آزار‌ها چیستند؟


امروزه آپارتمان نشینی به یک امر خیلی رایج تبدیل شده است ولی متاسفانه به علت عدم رشد فرهنگ آپارتمان نشینی، ممکن است پیامدهای منفی فراوانی را با خود به همراه داشته باشد که بد‌ترین و شایع‌ترین حالت آن وجود همسایه مزاحم است. شاید تا به حال از اطرافیانتان شنیده باشید که کسی با همسایه خود مشکل داشته و برای وی مزاحمت ایجاد می‌کند. برای شکایت از همسایه مزاحم چه اقداماتی می‌توانیم انجام دهیم؟ در ادامه به بررسی بهتر طریقه شکایت از همسایه مزاحم می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره تخصصی حقوقی با مشاوران ما تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات حقوقی خود را دریافت نمایید.

نحوه شکایت از همسایه مزاحم

در مرحله اول به مدیر ساختمان و یا صاحب‌خانه موضوع را اطلاع دهید و شرح سوء رفتار همسایه خود را به وی بگویید، شاید با طرح ساده مساله یا نهایتا تذکر و اخطار مسئولین ساختمان مزاحمت تکرار نشود.
در صورت عدم توجه همسایه به اخطار‌ها، خود شخصاً موضوع را با وی در میان گذاشته و ابراز نا‌رضایتی کنید و به او بگویید که می‌توانید از او شکایت کنید.

لیستی از مزاحمت‌های همسایه‌تان تهیه نموده و آن را به مدیر ساختمان و دیگر همسایه‌ها دهید تا در صورت قبول داشتن مفاد لیست آن را امضا نمایند.

اولین گام شکایت در مراجع دادگستری تقدیم دادخواست است که به این دادخواست لیست رفتار‌های آزاردهنده و آسیب‌زای همسایه که توسط سایر همسایگان امضا شده باید منضم گردد. در این مرحله پرونده حقوقی به جریان می‌افتد یعنی شکایت ثبت می‌گردد و به همسایه نیز ابلاغ می‌شود که شکایتی علیه وی تنظیم گردیده و برای ارائه پاره‌ای از توضیحات باید نزد مقام قضایی حاضر شود و از خود دفاع نماید.

مصادیقی از آزار و اذیت همسایه

رفتار‌های پرخطر و آسیب‌زا دامنه وسیعی را در بر می‌گیرد. از فحاشی گرفته تا ایجاد مزاحمت فیزیکی و روانی برای همسایه‌ها، همگی از مصادیقی هستند که قابلیت پیگیری قضایی را برای فرد ایجاد می‌کنند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *